Festival Gadgets

7 juli 2013, 11:12 | Jeroen

Het festival seizoen is alweer even geopend en daar hoor je natuurlijk volledig voorbereid op af te gaan. Bij deze dus een aantal handige festival gadgets die je verblijf op diverse terreinen veraangenaamd.

We trappen af met de festival boots van Topshop, deze schattige laarsjes geven licht in het donker! En wat is er nou handiger dan dat als je midden in de nacht de weg naar je tent probeert te zoeken! Deze blauwe regenlaarzen zijn voor 33 euro te koop bij de webshop van Topshop, helaas alleen
beschikbaar voor de dames onder ons.

Aangezien het weer niet altijd even mooi is in ons lauwwarme kikkerlandje is het niet onverstandig om bij die leuke laarzen een poncho te kopen. En een poncho dragen kan nu op een leuke manier, tover een glimlach op ieders doorweekte gezicht door deze vrolijke Retro Arcade poncho aan te trekken. Bestellen kan bij MegaGadgets.nl.

Bij een geslaagd meerdaags festivalbezoek hoort natuurlijk ook een coole en makkelijk herkenbare tent. Het Amerikaanse merk Fieldcandy maakt tenten met opvallende opdrukken in allerlei thema’s, van tijgers in Afrika tot oude machines, enge monsters en boeken. De tenten zijn helaas wel aardig prijzig, tussen de 500 en 600 euro. Maar dan heb je ook wel een hele vette tent waarbij zelfs die half gare festival ganger die op het verkeerde terrein op zoek is naar zijn tent, zijn hoofd omdraait om jou slaaphok te bewonderen.

En mocht de bovengenoemde gare festival ganger ooit het juiste terrein betreden hebben we nog een wat goedkopere gadget om snel je tent te lokaliseren. Zet je tent op, hang de Tent Finder lamp erin, doe de afstandsbediening in je zak en feesten maar. Wanneer je midden in de nacht terug komt op het camping terrein druk je op de knop en voilà jou tent licht op.

Voor meer leuke festival gadgets ga naar MegaGadgets.nl waar ze niet alleen leuke gadgets hebben voor tijdens een festival maar ook andere handigheidjes hebben, ook op giftsgadgets.nl staat een leuk assortiment. En dan hebben we ook nog Ravelife voor al uw glow in de dark kleding, sticks, handschoenen en knuffelmutsen.



Share |

Gerelateerde artikelen