App: Tripadvisor City Guides

11 september 2013, 09:39 | Jeroen

Of je het beste restaurant van Rome zoekt, een plek om de flamenco te zien in Sevilla, een nachtclub in Bangkok of het mooiste uitzicht over New York, Tripadvisor City Guides app helpt je op weg en indien nodig wijst je naar de exacte locatie.

De app is beschikbaar voor iPhone, Android en zelfs Windows phones. Je kan de app per stad in zijn geheel downloaden. Dat is inclusief kaarten, omschrijvingen en foto’s voordat je op reis gaat zodat je geen kosten hoeft te maken in het buitenland.

In de app zijn alle tips verzameld op basis van peer review, dus de mensen die al jouw trip gemaakt hebben. Je vindt bergen met info over hotels, restaurants, bezienswaardigheden, wandelroutes, nachtleven, shopping en tours.

De functie point me there als je eenmaal iets heb uitgekozen en niet kan vinden is echt briljant. Aan de hand van je GPS locatie (geen kosten) stuurt de app je naar de voordeur van het restaurant of museum. Tot nu toe heb ik de app twee keer gebruikt en het was een perfecte gids voor het weekend. Een absolute aanrader voor je volgende city trip!

Meer info vind je op tripadvisor.nl.



Share |

Gerelateerde artikelen