Gevallen van alledaagse waanzin

Theater

Toneelgroep Maastricht speelt een surrealistische komedie over mensen die op zoek zijn naar liefde en daarbij uit wanhoop soms ongewone dingen doen. Het verhaal is intrigerend door zijn onvoorspelbare wendingen en onwaarschijnlijke gebeurtenissen.

> Lees verder

De Borrelnootjez

Theater

Hamza Benmira en Khalid Akouzdame zijn de makers en het creatieve brein achter het collectief “De Borrelnootjez”. Typetjes met veel dynamiek, gevatte grappen en natuurlijk een flinke dosis zelfspot.

> Lees verder

Cabarestafette

Theater

Het welbekende Cabarestafette is een cabaretevenement waarin drie beginnende cabaretiers per avond mogen optreden. Dit seizoen met o.a. Daniël Arends, Dorine Wiersma, Ellen Dikker, Emilio Guzman, Pieter Derks, en Yora Rienstra.

> Lees verder

Griffioen & Zuidplein Cabaretfestival

Theater

Dit festival dat zich richt op het ontdekken van het aller-groenste cabarettalent zal op 3 en 4 februari weer losbarsten met de halve finales in Theater Zuidplein te Rotterdam. De finalisten zullen op 2 maart te zien zijn in Cultuurcentrum Griffioen in Amstelveen.

> Lees verder

Het Einde met Martijn Koning

Theater

Een spetterende climax van een jaar Eindemaandsshows met uiteraard muziek van het aanstormende cabaretduo Maartje & Kine en een gastoptreden van de onvolprezen Sander van Opzeeland. Komt allen!

> Lees verder

Vaarwel, Sjaak Bral

Theater

Vaarwel Khadafi, aardbevingen, Obama, Osama, Alphen en andere rampen, zoals Dries Roelvink. Het is weer het einde van het jaar dus dat betekent een nieuwe editie eindejaars- met Sjaak Bral.

> Lees verder

Dames voor na vieren

Theater

De ‘Dames Voor Na Vieren’ brengen ons met hun nieuwe theatershow ‘Koude Kermis’ een mix van verschillende stijlen als zang, mime, muziek en slapstick. Een theatraal en humoristisch avontuur!

> Lees verder

Met Alle Respect! - Theo Maassen

Theater

Theo Maassen is een cabaretier die weinig uitleg behoeft en zichzelf verkoopt. Met Alle Respect! is zijn nieuwe theaterprogramma. De tour en voorverkoop zijn begonnen, ons advies: wees er snel bij!

> Lees verder

Cameretten 2011

Theater

Nieuwe cabaretiers gaan met elkaar de strijd aan tijdens het welbekende Cameretten Festival 2011. De deelnemers zijn: Cabaretgroep MES, Patrick Nederkoorn, Janneke de Bijl, Marieke Peper, Ongericht Enthousiasme, Leon de Waal, Lankmoed, Elvin en Diederik Smit.

> Lees verder

Marcheren tegen de cultuurbezuinigingen

Theater

We gaan er tegenin. Want op 26 en 27 juni aanstaande gaan we demonstreren tegen de cultuurbezuinigingen. De volledige kunstsector zal marcheren in de steden Rotterdam en Den Haag.

> Lees verder

24 uur non-stop lachen!

Theater

Het cabarETMAAL is een festival waar de lachspieren extra getraind zullen worden. Cabaret dat 24 uur zal duren in de Stadsschouwburg Groningen.

> Lees verder

Eerste namen Amsterdam Comedy Festival

Theater

Onlangs is het eerste deel van het programma bekend gemaakt. Hieronder een korte impressies van de artiesten die je kunt verwachten tijdens deze 4e editie van het Amsterdam Comedy Festival.

> Lees verder