Cabarestafette

7 februari 2012, 08:12 | Jeroen

Het welbekende Cabarestafette is een cabaretevenement waarin drie beginnende cabaretiers per avond mogen optreden. Tijdens elke locatie waar een Cabarestafette plaats zal vinden is de line-up verschillend. Cabarestafette bestaat sinds 1985. Bij dit evenement zijn alle theaterbureaus betrokken. Cabaretiers die in de afgelopen jaren op het podium van de Cabarestafette gestaan zijn o.a.: Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Lenette van Dongen, Jeroen van Merwijk, Kees Torn, Sanne Wallis de Vries, Sara Kroos, Jochem Myjer en Wim Helsen. De presentatie wordt afwisselend gedaan door: Jan J. Pieterse, Monique Brouwer, Jacques Lucassen en Soundos. De Cabarestafette is een presentatieprogramma waarbij nieuw talent zich over een brede tournee zich kan presenteren aan het publiek. Het is dus geen wedstrijd, maar een avond vol nieuwe grappen en verhalen.

De indeling van de Cabarestafette is dit jaar weer zeer divers met: Daniël Arends, Dorine Wiersma, Ellen Dikker, Emilio Guzman, Gijs van Rijn, Henry van Loon, Jan van Maanen, Jasper van Kuijk, Jeroen Leenders, Johan Goossen, Katinka Polderman, Kees van Amstel, Maarten Ebbers, Margriet Bolding, Marjolijn van Kooten, Martijn Koning, Pieter Derks, Vincent Geers en Yora Rienstra e.a.

Let op! Bij elke speelavond staan andere cabaretiers ingedeeld. Kijk voor de indeling op de website van cabarestafette.nl. De Cabarestafette speelt dit seizoen nog tot en met juni in de Nederlandse theaters.

Yora Rienstra



Share |

Gerelateerde artikelen