Griffioen & Zuidplein Cabaretfestival

2 februari 2012, 13:30 | Jeroen

De deelnemers voor het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival editie 2012 is compleet. Dit festival dat zich richt op het ontdekken van het aller-groenste cabarettalent zal op 3 en 4 februari weer losbarsten met de halve finales in theater Zuidplein te Rotterdam. De finalisten zullen op 2 maart te zien zijn in Cultuurcentrum Griffioen in Amstelveen.

Tijdens de auditierondes afgelopen januari selecteerde een deskundige jury acht halve finalisten, die op februari in Theater Zuidplein strijden voor een finaleplaats. Daarnaast worden er voor de finalisten in de Griffioen een workshop/masterclass georganiseerd, die ervoor zorgt dat de finalisten met veel zelfvertrouwen kunnen vlammen in de finale op vrijdag 2 maart 2012 in de Griffioen in Amstelveen.

Deelnemers Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival:
De halve finalisten van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival zijn bekendgemaakt. Het zijn:
-Alex Ploeg
-Kasper van der Laan
-Juliƫn Lubeek
-Janneke de Bijl
-Tom Montfrooy
-Jasper Smit
-Trio Trio
-Aniek Stokkers

De Jury van dit aar zal bestaan uit Audrey Bolder (actrice en zangeres), Nienke Helmink (programmeur Theater Cascade) en Ruben Tiemersma (Tienersma en Van Brokhorst Theaterproducties). Voor meer info kun je kijken op griffioenzuidpleincabaretfestival.nl. Kaarten voor de halve finale kosten 5 euro en zijn te koop via de website van theater Zuidplein. Voor de finale zijn de kaarten 9,00 euro en te koop via Cultuurcentrum Griffioen.



Share |

Gerelateerde artikelen