ITALive twee keer terug in maart

Theater

ITALive is na acht livestreams niet meer weg te denken uit het repertoire van het ITA. Spraakmakend grootschalig theater, toegankelijk voor iedereen in de hele wereld. En deze week twee nieuwe aankondigen voor de maand maart.

> Lees verder

Recensie: Romeinse Tragedies door ITA

Theater

Een van de (misschien wel de) beste voorstellingen van het ITA Romeinse Tragedies was terug zondag. Terug, maar dan op Livestream. ‘ITALive’ is een heerlijk alternatief deze lockdown. Met een voorstelling van 6 uur. Gelukkig op de bank thuis.

> Lees verder

ITALive: Romeinse tragedies

Theater

Na het succes van Medea, Wie heeft mijn vader vermoord, De stille kracht, Sign of the Times, ADEM, Kings of war en Weg met Eddy Bellegueule via ITALive dagen we ons nog verder uit met een livestream van onze grootste productie ooit: Romeinse tragedies.

> Lees verder

Het Grote InterviewTheater vanuit ITA

Theater

Het Grote InterviewTheater vanuit ITA: Wantrouwen, Argwaan en de Media. Tijd om het debat op 1 februari op scherp te zetten tijdens een livestream van Het Grote InterviewTheater vanuit ITA. Hoe (on)partijdig zijn onze media anno 2021?

> Lees verder

ITA: Cliënt E. Busken

Theater

Maria Kraakman debuteert in april 2021 als regisseur met Cliënt E. Busken, een monoloog gespeeld door Gijs Scholten van Aschat. De tekst is gebaseerd op de laatste roman van Jeroen Brouwers.

> Lees verder

ITALive: Weg met Eddy Bellegueule

Theater

Weg met Eddy Bellegueule, pers- en publieksfavoriet, is elke keer binnen no time uitverkocht. Maar ITA kan deze voorstelling toevoegen aan ITALive. Op vrijdag 22 januari kan je via een livestream kijken.

> Lees verder

ZUBBtipt: Kings of War Livestream

Theater

Na het succes van Medea, Wie heeft mijn vader vermoord, De stille kracht, Sign of the Times: David Van Reybrouck en ADEM via ITALive trappen we 2021 af met een van de parels uit het ITA repertoire: Kings of war.

> Lees verder

WijOok jr. door ITA-junior

Theater

Op zaterdag 2 januari gaat de nieuwste ITA-juniorproductie WijOok jr. in première. Een coronaproof voorstelling voor én door jongeren. In WijOok jr. staan de dochters van Amsterdam centraal, de toekomst van dit land.

> Lees verder

Recensie: Wie heeft mijn vader vermoord

Theater

Wie heeft mijn vader vermoord van het Internationaal Theater Amsterdam live via een stream vanuit de stadsschouwburg Amsterdam aan het Leidseplein. Niet zoals het moet en hoort te zijn, maar een uitkomst met de nieuwe maatregelen.

> Lees verder

ITA presenteert: Alice in Wonderland

Theater

Internationaal Theater Amsterdam en Het Parool slaan de handen ineen voor een nieuw online videoproject. Acteurs van ITA en bijzondere gastacteurs lezen vanaf vandaag dagelijks de verhalen uit Alice in Wonderland van Lewis Carroll voor.

> Lees verder

ITALive

Theater

Met het oog op een gezonde toekomst is ITA tot en met 11 november gesloten. Wij zitten in de tussentijd natuurlijk niet stil. Wij presenteren ITALive, waarmee wij deze herfst drie voorstellingen via livestreams naar woonkamers brengen.

> Lees verder

Mozarts Le nozze di Figaro in Nationale Opera & Ballet

Theater

De Nationale Opera maaakt bekend dat, ondanks de corona maatregelen, Mozarts Le nozze di Figaro toch live te zien zal zijn in Nationale Opera & Ballet. De première vindt plaats op 7 november 2020.

> Lees verder