Nieuw album: Helgi Jonsson - Intelligentle

Muziek

Op 15 maart brengt de IJslandse zanger en muzikant Helgi Jonsson zijn nieuwe studioalbum Intelligentle uit via CNTCT. Vrijdag verscheen zijn nieuwste single Hundred Miles. Check de video hier op ZUBB.

> Lees verder

Single: Jayda G - Leave Room 2 Breathe

Muziek

Jayda G brengt op 22 maart haar debuutalbum Significant Changes uit. Een muzikale mengelmoes van vintage drum machine funk met vocalen van Alexa Dash. Leave Room 2 Breathe is het perfecte voorbeeld van wat we van dit album kunnen verwachten.

> Lees verder

Nieuw album: Apparat - LP5

Muziek

Op 22 maart komt het nieuwe album LP5 van Apparat uit. Een opwarmer voor het langverwachte album is track, met video, Dawan. Ze zijn live te zien op Motel Mozaique in Rotterdam en in het Muziekgebouw aan ‘t IJ in Amsterdam.

> Lees verder

Nieuw album: The Cinematic Orchestra - To Believe

Muziek

The Cinematic Orchestra, die we kennen van monsterhits ‘To Build A Home’ en ‘Arrival Of The Birds’, is terug met een nieuw album. ‘To Believe’ is het eerste studioalbum dat de band in 12 jaar uitbrengt. Op 16 maart staan ze in Paradiso.

> Lees verder

Nieuw album: Down in Norway - Roofbouw

Muziek

Down in Norway is de artiestennaam van singer-songwriter Juliet Van de Voort. Haar muziek kenmerkt zich door treffende Nederlandstalige teksten die de hardheid van het dagelijks leven bedekken met een poëtische dromerigheid.

> Lees verder

Nieuw Album: Hozier - Wasteland, Baby!

Muziek

De Ierse singer-songwriter Hozier maakt vandaag bekend dat zijn nieuwe album Wasteland, Baby! op vrijdag 1 maart uitkomt. Hozier kondigt vandaag ook nog eens zijn ‘Wasteland, Baby!’ wereldtour aan.

> Lees verder

Nieuw Album: Cut_ - A Small Group of Individuals

Muziek

Het album is het begin van een nieuw hoofdstuk voor het duo dat de afgelopen paar jaar een flinke stempel op de elektronische livescene van Nederland heeft gedrukt. Het album graaft diep in de persoonlijke gevoelens, verlangens en struggles van het duo.

> Lees verder

Nieuw album: Stealing Sheep - Big Wows

Muziek

Het nieuwe album van Stealing Sheep, Big Wows, komt op 19 april uit. Single Joking Me is alvast een fijne opwarmer van het nieuwe album dat rauwer, harder en gekker is dan het eerdere werk dat we van het trio hoorden.

> Lees verder

Nieuw album: ZAZ - Effet Miroir

Muziek

Op vrijdag 16 november bracht Zaz haar alweer 4e studio album uit: Effet Miroir (Spiegeleffect). ZAZ (Isabelle Geffroy) is momenteel een van de grootste Franse zangeressen en heeft wereldwijd al meer dan 4 miljoen platen verkocht en tourt al jaren langs 5 continenten.

> Lees verder

Nieuw album: Alpines - Full Bloom

Muziek

Het uit Londen afkomstige duo Alpines bracht op 16 november het langverwachte derde studioalbum Full Bloom op hun eigen label Untrue Records uit. De eerste single afkomstig van het album is nu uit en heet Out of View.

> Lees verder

Nieuw album: Fil Bo Riva - Beautiful Sadness

Muziek

De half Italiaanse, half Ierse zanger en muzikant Fil Bo Riva brengt op 22 maart 2019 zijn langverwachte debuutalbum getiteld Beautiful Sadness uit. De video voor de nieuwe single Go Rilla is sinds half november uit.

> Lees verder

Nieuw album: Björn van der Doelen - Eerwaarde Vader zegen mij want ik heb gezondigd

Muziek

Voormalig profvoetballer Björn van der Doelen stopte nog voor z’n 30ste met voetballen om o.a. muziek te gaan maken. Inmiddels is hij gepokt en gemazeld en verschijnt 14 december 2018 zijn, alweer, vijfde studio album getiteld Eerwaarde Vader zegen mij want ik heb gezondigd.

> Lees verder