Nieuw album: Curtis Harding - If Words Were Flowers

Muziek

De uit Atlanta afkomstige artiest Curtis Harding heeft vandaag zijn nieuwe album If Words Were Flowers aangekondigd en de groovy single en videoclip Can’t Hide It gedeeld. Bekijk hier bij ZUBB de op de jaren ’70 geïnspireerde videoclip.

> Lees verder

Nieuw album: The Metallica Blacklist

Muziek

Hits, zoals ‘Nothing Else Matters’, ‘Enter Sandman’ en ‘Sad But True’ zijn op ‘The Metallica Blacklist Album’ opnieuw uitgevoerd door bekende vakbroeders en zusters, waaronder Miley Cyrus, Elton John, Ghost, J Balvin, Volbeat, Juanes, Weezer en vele anderen.

> Lees verder

Nieuw album: Admiral Freebee - The Gardener

Muziek

Admiral Freebee, bekend van singles als Rags ’n Run en Oh Darkness, heeft aangekondigd dat op 29 oktober zijn zevende studioalbum The Gardener verschijnt. Nu is er alvast de nieuwe single Coming Of The Light.

> Lees verder

Nieuw album: Bleachers - Take The Sadness Out Of Saturday Night

Muziek

Take The Sadness Out Of Saturday Night is het derde album van de Amerikaanse indiepop-act Bleachers. Jack Antonoff, het brein achter de band, begon eind 2019 met de opnames tijdens een driedaagse tour, getiteld I Love Making This Album But I’m Also Losing My Mind In Here & Need To Come Out And Play.

> Lees verder

Nieuw album: Lady Blackbird - Black Acid Soul

Muziek

Het debuutalbum van Lady Blackbird gaat Black Acid Soul heten en verschijnt op 3 september. De cd en reguliere vinyl-release volgen in november van dit jaar. Het album wordt voorafgegaan door de emotionele single It’s Not That Easy

> Lees verder

Nieuw album: Oscar and the Wolf - The Shimmer

Muziek

Het was even stil rondom Max Colombie, a.k.a. Oscar and the Wolf, na release van het laatste album Infinity. Nu is de Belgische popster terug met het gloednieuwe album The Shimmer. Na release van de track James eerder dit jaar, is vandaag ook de nieuwe single Oliver uit.

> Lees verder

Nieuw album: Bobby Gillespie & Jehnny Beth - Utopian Ashes

Muziek

Primal Scream-frontman Bobby Gillespie en Savages-frontvrouw Jehnny Beth hebben vandaag hun gezamenlijke album Utopian Ashes uitgebracht. Op het album bezingen Gillespie en Beth de emotionele achtbaan die hoort bij een strandend huwelijk.

> Lees verder

ZUBBtipt: Rats on Rafts - Visions Of Chapter 3

Muziek

De Rotterdamse band Rats on Rafts zal op 3 juli de interdisciplinaire muziekfilm Visions Of Chapter 3 wereldwijd tonen. De film wordt in verschillende tijdzones getoond, zodat er over de hele wereld naar gekeken kan worden.

> Lees verder

Nieuw album: ViVii - Mondays

Muziek

Mondays is de titel van het nieuwe album van de Zweedse band ViVii. Het is de opvolger van het succesvolle debuutalbum dat in 2019 verscheen en meer dan 16 miljoen keer is gestreamd. Beluister het album via de streamingdiensten.

> Lees verder

EP: LUCAS - Ambivalent

Muziek

Vandaag is het zo ver: LUCAS’ tweede EP, getiteld Ambivalent is overal te streamen. Ambivalent is ruiger, directer, soms verdrietig en hoopvol; poppy in een nieuw jasje dan de eerste EP (Esthetiek).

> Lees verder

EP: Meis - Een

Muziek

Met het verschijnen van de vijfde en laatste single Alsof is de debuutEP van Meis, het soloproject van Aysha de Groot, eindelijk uit. Samen met twee bonustracks maakt dit de EP getiteld Een compleet.

> Lees verder

Nieuw album: BAZART - Onderweg

Muziek

Bazart kondigt met de release van de nieuwe single Anders hun derde album aan. Op 4 juni verschijnt Onderweg. Voor deze plaat heeft de band vooraf de tijd genomen voor zelfreflectie en om na te denken over waar Bazart voor staat.

> Lees verder