Nieuw album: Joan As Policewoman - JOANTHOLOGY

Muziek

Joan As Police Woman vat de eerste vijftien jaar van haar carrière als soulvolle singer-songwriter samen in JOANTHOLOGY. Op 24 mei is de reis over de jaren van Joan te beluisteren.

> Lees verder

Nieuw Album: Mac DeMarco - Here Comes The Cowboy

Muziek

Op 10 mei komt Mac DeMarco’s vierde album uit: Here Comes The Cowboy. De eerste single heet Nobody. Bekijk de bijbehorende clip hier bij ZUBB. Of DeMarco naar Nederland komt voor een optreden is nog niet bekend.

> Lees verder

Nieuw album: Geppetto & the Whales - Passages

Muziek

Geppetto & the Whales brengt op 29 maart zijn tweede album Passages. De band heeft zichzelf terug gevonden. Rijper, vitaler, beter dan eerst en zeer gretig om weer op een podium te staan. In het voorjaar zal de band naar Nederland komen voor shows.

> Lees verder

Nieuw album: Andrew Bird - My Finest Work Yet

Muziek

Het nieuwe album van de Amerikaanse multi-instrumentalist en singer-songwriter Andrew Bird heet My Finest Work Yet en verschijnt op vrijdag 22 maart. Luister nu op ZUBB de nieuwe single Sisyphus.

> Lees verder

Nieuw album: Maps - Colours. Reflect. Time. Loss

Muziek

Maps is een Mercury-genomineerde componist en producer. De ultieme “bedroom producer” komt met zijn vierde album ‘Colours. Reflect. Time. Loss.’ waarbij hij juist zijn slaapkamer is uitgestapt voor zijn grootste samenwerkingsproject tot nu toe.

> Lees verder

Nieuw album: Jack Cooper - Nature

Muziek

Het nieuwe project van Jack Cooper, komt met nieuw project Modern Nature. In samenwerking met Will Young van Beak>, Aaron Neveu van Woods en Jeff Tobias van Sunwatchers komt op 22 maart hun debuut EP ‘Nature’ uit.

> Lees verder

Nieuw album: Matt Simons - After the Landslide

Muziek

After The Landslide is zijn meest ambitieuze en persoonlijke plaat tot nu toe. Met hier en daar een knipoog naar Bon Iver en Springsteen, snijdt Simons op deze plaat de grote topics der leven aan; liefde, verlies, verdriet en de kracht om je door alles heen te kunnen slaan.

> Lees verder

Nieuw album: Bear's Den - So that you might hear me

Muziek

Op 26 april brengt Bear’s Den hun nieuwe album So that you might hear me uit. Luister nu naar 2 nieuwe tracks: Fuel on the Fire en Blanckets of Sorrow. Op 1 april speelt Bear’s Den in De Oosterpoort en op 2 april in Paradiso.

> Lees verder

Nieuw album: Modeselektor - Who Else

Muziek

Op 22 februari verschijnt Who Else, het vierde album van Modeselektor. Gernot Bronsert en Sebastian Szary speelden al op grote festivals als Lowlands, Pitch Festival, Pukkelpop en Dour.

> Lees verder

Nieuw album: The Fire Harvest - Open Water

Muziek

Op vrijdag 1 maart brengt The Fire Harvest haar nieuwe album ‘Open Water’ uit. De eerste single met bijhorende video voor Not Going To Work is nu te zien hier op ZUBB. Check ook het voorlopige speelschema.

> Lees verder

Nieuw album: Helgi Jonsson - Intelligentle

Muziek

Op 15 maart brengt de IJslandse zanger en muzikant Helgi Jonsson zijn nieuwe studioalbum Intelligentle uit via CNTCT. Vrijdag verscheen zijn nieuwste single Hundred Miles. Check de video hier op ZUBB.

> Lees verder

Single: Jayda G - Leave Room 2 Breathe

Muziek

Jayda G brengt op 22 maart haar debuutalbum Significant Changes uit. Een muzikale mengelmoes van vintage drum machine funk met vocalen van Alexa Dash. Leave Room 2 Breathe is het perfecte voorbeeld van wat we van dit album kunnen verwachten.

> Lees verder