ZUBB BuZz: Brother and Bones - Snow

Muziek

De Britse rockband Brother & Bones brengt op 28 augustus het debuutalbum Snow uit. Deze full length is in navolging van de succesvolle EP’s For All We Know (2012) en To Be Alive (2013) waarmee het vijftal uit Cornwall al hoge ogen gooide.

> Lees verder

ZUBB BuZz: The Staves

Muziek

In april komt de Britse indie-folk band The Staves voor 3 concerten naar Nederland met het nieuwe album If I Was. Hier is een samenwerking aangegaan met Justin Vernon (Bon Iver). In januari maakte The Staves al veel indruk op Eurosonic.

> Lees verder

ZUBB BuZz: Satellite Stories

Muziek

Volgende week staat de Finse indie band Satellite Stories drie keer op de Nederlandse bühne om hun derde album Vagabnods te presenteren. Vooral in Engeland is de hype al een tijdje gaande, slaat deze nu ook over naar Nederland?

> Lees verder

ZUBB BuZz: Jacle Bow

Muziek

Talent verdient aandacht en daarom in deze ZUBB BuZz tijd om kennis te maken met een nieuwe talentvolle Belgische band, afgelopen week hadden ze hun eerste optreden in Nederland en we hopen op meer. Meet Jacle Bow!

> Lees verder

ZUBB BuZz: Stillwave

Muziek

In de ZUBB BuZz deze keer aandacht voor jonge Utrechtse band Stillwave. De band maakt een rauwe mix van new wave en post punk en baart opzien in binnen- en buitenland. In september toert de band zelfs door Engeland. Een voorstelrondje.

> Lees verder

ZUBB BuZz: Isabelle Amé

Muziek

Op het debuutalbum van Isabelle Amé We Are Life is levenslustige folk te horen. Ter promotie van haar album speelt ze in 013, Luxor Live en Paradiso om haar album te presenteren, met daarop volgend een festivaltour.

> Lees verder

ZUBB BuZz: Reveller

Muziek

In deze editie van de BuZz staat de Nederlandse band Reveller centraal. Je kent ze misschien al van hun optreden bij Giel op 3FM of van de soundtrack van Paul Verhoeven’s film Steekspel. Zo niet, dan stellen we de band graag aan je voor.

> Lees verder

ZUBB BuZz: No Man's Valley

Muziek

In de BuZz deze week stevige bluesrock van Nederlandse bodem. No Man’s Valley is een vijftal die zich, zoals ze zelf zeggen, laten inspireren door de platenkast van hun ouders. Orgelrock met een knipoog uit het Limburgse land.

> Lees verder

ZUBB BuZz: Justin Nozuka

Muziek

De Canadese singer-songwriter Justin Nozuka heeft zijn nieuwe album aangekondigd dat in Nederland op 28 maart 2014 zal verschijnen. Op 6 april speelt Justin Nozuka een show in de Melkweg.

> Lees verder

ZUBB BuZz: Brother & Bones

Muziek

Er is al een tijdje een behoorlijke BuZz rond Brother & Bones. De EP To Be Alive is eind 2013 met veel enthousiasme ontvangen. Overal duiken vergelijkingen op met bands als The Boxer Rebellion, Mumford & Sons, The Lumineers en zelfs Pearl Jam.

> Lees verder