Interview: Extince

Muziek

Zondag 29 april treedt Extince op tijdens het Life I Live festival in Den Haag. Hij zal het podium op het Spuiplein samen met DJ DNS betreden. Als voorbeschouwing stelde ZUBB de Koning van de Nederhop een aantal vragen.

> Lees verder

Interview: School Of Seven Bells

Muziek

We spraken School Of Seven Bells voorafgaand aan het optreden, net na hun soundcheck in de Bitterzoet, Amsterdam. De band is net begonnen aan hun tour en maakte tijd vrij om onze vragen te uitgebreid te beantwoorden.

> Lees verder

Interview: Dry The River

Muziek

In aanloop naar het optreden komende week in de Tivoli en hun eerste album release had ZUBB de kans gitarist Matthew Taylor een paar vragen te stellen. Het interview geeft onder andere inzicht in het ontstaan van de band en hun creatieve proces.

> Lees verder

Interview: James Vincent McMorrow

Muziek

Voorafgaand aan het optreden in de Tivoli deze maand sprak ZUBB uitgebreid met de Ierse zanger en multi-instrumentalist over de EBBA, Eurosonic, de Ierse muziekscene, zijn debuutalbum, de afgelopen twee jaar en zijn toekomstplannen.

> Lees verder

Interview: Seeka

Muziek

‘Hip-Rockstravaganza’ luidt de beschrijving Seeka en dat is inderdaad precies wat je hoort. Seeka tourde met Pete Philly, maar was ook reeds de support act van N*E*R*D en Living Colour, dus blijkbaar zijn er meer onder de indruk van deze band. Tijd voor een onderonsje met frontman Alvin Lewis.

> Lees verder

Interview: Zara McFarlane

Muziek

Zara McFarlane verdient alles wat ze gekregen heeft. Een platencontract bij Gilles Peterson’s Brownswood label, een eigen album en bovenal erkenning van haar muzikale talent. ZUBB ontmoet Zara voor een gesprek over haar verleden, haar heden en haar ambities.

> Lees verder

Interview: Bamba Nazar

Muziek

Bamba Nazar is inspiration on legs. Na jarenlang geproduceerd te hebben voor grootheden in de hip hop als Freestyle Fellowship, Outsidaz en Redman gaat hij eindelijk de wereld verrijken met zijn eigen muzikale boodschap. Bamba vertelt over zijn levensgeschiedenis en zijn missie.

> Lees verder

Interview: Roosbeef

Muziek

ZUBB praat met Roos van Roosbeef over haar nieuwe album ‘Omdat Ik Het wil’, de ontwikkeling van haar muzikale carrière en haar zelf beleving. Een eigenzinnige dame, die de dingen graag gewoon op zich af laat komen.

> Lees verder

Interview: Boogat - Worldbeat 2.0

Muziek

Meet Boogat. Een getalenteerde en zeer sympathieke hiphop artiest uit Montréal, die al jaren pioniert op het gebied van Worldbeat 2.0, Tropical Bass en Latin Urban. Boogat vertelt ZUBB over zijn muziek, zijn geschiedenis en zijn nieuwe EP ‘Pura Vida’.

> Lees verder

Interview: Kitty, Daisy & Lewis

Muziek

Op de dag van hun optreden in de Melkweg – de kick off van hun Europese tour – sprak ZUBB met Kitty, Daisy & Lewis én hun special guest Eddie ‘Tan Tan’ Thornton. Over hun tour, hun geluid, hun nieuwe album ‘Smoking in Heaven’ en hun American dream.

> Lees verder

Interview: Shroom - 20 jaar Mood Change Music

Muziek

ZUBB interviewt David Dressen van de Mood Change Music band SHROOM. Deze Haagse band bestaat al 20 jaar onder de invloed van liefde voor muziek en vertelt uitgebreid over de rijke geschiedenis en inspiraties.

> Lees verder

Interview: Tennis (Alaina Moore & Patrick Riley)

Muziek

Na het optreden in de Bitterzoet in Amsterdam afgelopen maand sprak ZUBB uitgebreid met Alaina Moore & Patrick Riley van Tennis, over het ontstaan van de band, hun levensstijl, hun album ‘Cape Dory’ en nog veel meer.

> Lees verder