Vivienne Loves Julian

4 november 2012, 15:14 | Jeroen

Modeontwerpster Vivienne Westwood heeft een t-shirt ontworpen om Julian Assange te steunen. Westwood droeg het t-shirt deze week tijdens een bezoek aan de WikiLeaks grootheid bij de ambassade van Ecuador in Londen, waar hij sinds juni van dit jaar woont en diplomatiek asiel aangevraagd heeft.

Er loopt nog altijd een aanhoudingsbevel voor Assange en hij vermijd uitlevering aan Zweden waar ze hem willen ondervragen in verband met een aanrandingsonderzoek.

Het “I’m Julian Assange” unisex t-shirt is bedrukt met een foto van Westwood op de voorkant, waar ze er uitziet als Jullian Assange. De t-shirts zijn voor 40 pond te koop via de officiële website van Vivienne Westwood. Op haar blog schrijft de Engelse modeontwerpster uit het punktijdperk van de jaren ‘80 het volgende over haar steun betuiging: T-shirts for Julian: you can show your support of a real hero by going to viviennewestwood.com. Donations to WikiLeaks have been blocked, but 100% of T-shirt profits can help fund their work.Share |

Gerelateerde artikelen