Naast muziek ook theater op Breda Barst

15 augustus 2014, 07:15 | Jeroen

Breda Barst is een muziekfestival, maar ook dit jaar is er weer gedacht aan leuke randprogrammering. Breda B’ARTS vormt het theaterprogramma van Breda Barst.

Major Tom

Zo zijn er diverse acts van de Kunstbende Best of Tour te zien in het Valkenberg park, kun je luisteren naar de verhalen van Cornelis en plaats je een wel heel bijzondere bestelling bij de meiden van Pop Up Pizza. De voorstelling Major Tom gaat over een man met een missie, vastbesloten om daar te gaan waar niemand was. Ook het Bredase podium Bloos is vertegenwoordig: bij Blik&Bloos krijgt jong talent de ruimte om in 15 minuten hun verhaal te vertellen.

Jett Rebel The Rifles Taymir

Popfestival Breda Barst vindt dit jaar plaats op 21 en 22 september in het Valkenberg park in Breda. Dit jaar staan onder andere Arno (BE), The Rifles (UK), Jett Rebel, Taymir en Hallo Venray op het podium. Meer informatie over het programma komt de komende weken naar buiten. Ook vind je theater op Breda Barst, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en activiteiten voor kinderen. Het festival streeft naar een ecologisch verantwoord evenement. Breda Barst is voor iedereen, of je nu voor de gezelligheid of de muziek naar dit gratis toegankelijke festival komt.

Website van het festival.Share |

Gerelateerde artikelen