Snurk: Eigenwijs beddengoed

7 juli 2012, 10:24 | Jeroen

Het origineelste beddengoed ooit is van Snurk! Vanaf nu kun je comfortabel op de straat en onder een kartonnen doos slapen, net als een dakloze. Maar je kunt hier natuurlijk alleen met een gerust hart onder slapen als je er ook daadwerkelijk een dakloze mee helpt. En dat is het geval, 40% van de opbrengst van de verkoop van het dekbed Le-Clochard en hoeslaken Le-Trottoir gaat naar Stichting Zwerfjongeren Nederland.

In totaal heeft Snurk nu al meer dan € 40.000,- opgehaald, waarmee Stichting Zwerfjongeren Nederland onder andere een nieuw tienermoederhuis in Enschede heeft kunnen meubileren.

Maar Snurk doet meer, ze staan voor eigentijds beddengoed en mooie kussens met een tintje humor. Vanuit hun studio in Amsterdam ontwerpen Erik van Loo en Peggy van Neer sinds 2007 de collectie van Snurk. Ze zien het dekbed als een blank canvas, ideaal voor de gekste prints.

Zo is er dekbed Bob, een wit dekbed met op de hoek een hond die lekker ligt te luieren, door de scherpe druk van de fotoprint lijkt het alsof Bob zo gaat opstaan om uitgelaten te worden. En dekbed Twirre, vanaf nu nooit meer koude voeten in bed met deze warme wol brei print, ook verkrijgbaar in kussen variant voor op de bank! Hou je meer van oma’s gezelligheid? Dan is er Granny, een mooi haakpatroon met blije kleuren, je voelt je meteen thuis, ook deze print is er als kussen voor op de bank.

Alle dekbedden zijn gemaakt van 100% katoen en worden gemaakt in Portugal, dus geen kinderarbeid! Verkrijgbaar via de webshop van Snurk en o.a. De Bijenkorf.



Share |

Gerelateerde artikelen