De Beste Social Awards

Stijl

Vandaag start de inzending voor de 3e editie van De Beste Social Awards. Het platform De Beste Social Media organiseert wederom een prijsuitreiking voor de meest opvallende uitingen op social media.

> Lees verder

De Pebble Steel is meer dan alleen maar mooi

Stijl

Een van de grootste Kickstart successen was de Pebble. Deze smartwatch werd in 2013 geïntroduceerd. Nu is er de Pebble Steel, met dezelfde techniek maar met een mooier uiterlijk. De grote vraag is: heb je er ook wat aan?

> Lees verder

First impression: Google Glass

Stijl

T-Mobile organiseerde 21 februari spontaan een event rondom de Google Glass: #tmobileglass. ZUBB was erbij om antwoord te krijgen op de vragen als ‘hoe werkt de Glass nu precies?’ en ‘hoe is het gesteld met de privacy rondom de Glass?’

> Lees verder

Pinterest

Stijl

Hou je van plaatjes kijken? Uren naar inspiratie voor je huis zoeken of je vergapen aan mooie foto’s van de natuur ergens in het Regenwoud? Dan is Pinterest de makkelijke uitkomst voor jou. Hier vind je al jou favoriete afbeeldingen van het web bij elkaar.

> Lees verder

Instagram verovert Modewereld

Stijl

Instagram is de nieuwe muse van de mode wereld. Hoe werkt het? Jij neemt een foto en plaatst het op Instagram. Vervolgens struinen Modeontwerpers accounts af om jouw foto’s te gebruiken voor hun Mood-boards.

> Lees verder

App: Tripadvisor City Guides

Stijl

Of je het beste restaurant van Rome zoekt, een plek om de flamenco te zien in Sevilla, een nachtclub in Bangkok of het mooiste uitzicht over New York, Tripadvisor City Guides app helpt je op weg en wijst je naar de exacte locatie indien nodig.

> Lees verder

Festival Gadgets

Stijl

Het festival seizoen is alweer even geopend en daar hoor je natuurlijk volledig voorbereid op af te gaan. Bij deze dus een aantal handige en vrolijke festival gadgets die je verblijf op diverse terreinen vergemakkelijkt. Idiot Proof!

> Lees verder