Dijkshoorn & Giphart

Theater

Nico Dijkshoorn en Ronald Giphart zijn al sinds september aan het touren met hun voorstelling Matennaaiers. De shows worden zowel in clubs als theaters gespeeld. Er zullen ook extra voorstellingen gespeeld worden in Tivoli en de Melkweg.

> Lees verder

Marco Roelofs: Kaal

Theater

Marco Roelofs, de welbekende zanger van de Heideroosjes heeft een carrière achter de rug als puberige rockster, waardoor hij vergat volwassen te worden. In september is zijn eerste boek verschenen getiteld Kaal met aansluitend een theatertour.

> Lees verder

Op Sterk Water: Alfa

Theater

Het komische collectief van acteurs, cabaretiers, muzikanten en taalkunstenaars Op Sterk Water is op dit moment te zien met hun voorstelling Alfa. De groep dat op miraculeuze wijze met sketches, scènes en liedjes, het publiek op het verkeerde been weet te zetten.

> Lees verder

Cloaca

Theater

Na tien jaar wordt het toneelstuk Cloaca opnieuw op de planken gebracht. Het verhaal over veertigers Pieter, Joep, Tom en Maarten was eerder een groot succes. Nu is er een bewerking van Gerardjan Rijnders met een nieuwe generatie acteurs.

> Lees verder

Mike & Thomas Kerstrevue

Theater

Tot 26 december zijn Mike Boddé en Thomas van Luyn te zien in hun show Mike & Thomas – Kerstrevue. De heren hangen de clown uit en maken met hun uitstekende timing en scherpe absurditeiten een mooie theatraal programma.

> Lees verder

André Manuel - BONZAAI!!!

Theater

BONZAAI !!! is de nieuwe voorstelling van André Manuel. Over woedende mensen. Verongelijkte burgers. Ongeremd. Zwaar over de pis. En bang voor niks en niemand. Zeg maar een tijdsbeeld van de hedendaagse staat der Nederlanden.

> Lees verder

NUHR: De Ploeg

Theater

De wereld slijt langzaam weg onder onze voeten, omdat het geld op is. De mannen van De Ploeg geven zich niet gewonnen en spelen nog tot 13 oktober een voorstelling waarin zij zich teweer stellen tegen het dreigende onheil.

> Lees verder

Eric Koller: Fire In The Hole

Theater

Fire in the hole gaat van angst tot hoop en van verdriet tot vechtlust, maar dankzij Koller vooral van glimlach tot hilariteit. De altijd klungelige, slungelige, stuntelige Koller stopt ook deze voorstelling vol met prachtige, humorvolle, fysieke en energieke miniatuurtjes.

> Lees verder

Winnen: 2x2 kaarten Bert Visscher - Afijn!

Theater

O ja, en het ijs, hoe staat het met het ijs? Heer sta ons bij en laat het vriezen! Afijn, u leest het al; Bert Visscher gaat weer ouderwets kort door de bocht. En voor de shows van Bert Visscher in Den Haag mogen we 2×2 vrijkaarten weggeven!

> Lees verder

Haags Uit Festival 2012

Theater

Het nieuwe cultuur- en theaterseizoen staat weer voor de deur. Op 2 september vindt er rondom het Lange Voorhout en het Spuiplein in de vorm van de 40e editie van het Haags Uit Festival alvast een voorproefje plaats.

> Lees verder

De Parade 2012

Theater

De Parade 2012 reist weer door heel Nederland met een divers aanbod van voorstellingen en muzikale acts. Vier verschillende steden zullen weer worden gekleurd door een zelfvoorzienend cultureel dorp.

> Lees verder

VARA Leids Cabaret Festival - Finalisten Tournee

Theater

Het VARA Leids Cabaret Festival vooraanstaand podium voor jong cabarettalent. De drie finalisten: Omar Ahaddaf, Pepijn Schoneveld en Arnout Van den Bossche spelen vanaf 3 maart a.s. in de finalisten tournee.

> Lees verder