Festival Boulevard: Tentjestheater

Theater

Ook dit jaar in Den Bosch een bont palet aan theatermakers, dansers en andere podiumkunstenaars voor het theaterfestival Boulevard. Zoals ieder jaar wordt het festivalterrein aan de Parade geflankeerd door een dozijn tentjes.

> Lees verder

Festival Boulevard: De No Future Show

Theater

In 80 minuten afrekenen met het cynisme. Dat is het doel van De No Future Show van De Bloem van de Natie. Naar eigen zeggen maakt De Bloem van de Natie “filosofisch, kolderiek, direct en persoonlijk theater”

> Lees verder

Festival Boulevard: Hero on high f*cking heels

Theater

Walter de Kok is een van de vijf genomineerden voor de Fontys entreeprijs 2015 met zijn afstudeervoorstelling Hero on high f*cking heels. Deze muziekvoorstelling is zeker een kanshebber.

> Lees verder

Nederlands Theater Festival: 11 dagen lang hoogtepunten

Theater

Van 3 tot 13 september toont het Nederlands Theater Festival elf dagen lang de beste voorstellingen van het moment en reikt het vele prijzen uit, waaronder die voor de beste acteurs van Nederland.

> Lees verder

NT: Liefde is een Donut

Theater

Anniek Pheifer, Vincent Linthorst en Mark Rietman maken speciaal voor de Parade de voorstelling Liefde is een donut. Daarmee maakt het Nationale Toneel zijn debuut op het jubilerende theaterfestival, dat dit jaar 25 jaar bestaat.

> Lees verder

Lowlands Comedyprogramma bekend

Theater

In de Juliet-tent passen zo’n 1200 bezoekers en ’s avonds zie je hier de crème de la crème uit de comedy- en caberetwereld. Onze gastvrouw in deze tent is de Amsterdamse comédienne MC Soundos El Ahmadi, die het geheel vakkundig aan elkaar praat.

> Lees verder

Naast muziek ook theater op Breda Barst

Theater

Breda Barst is een muziekfestival, maar ook dit jaar is er weer gedacht aan leuke randprogrammering. Breda B’ARTS vormt het theaterprogramma van Breda Barst.

> Lees verder

Recensie: De Parade in Utrecht

Theater

Vorige week vrijdag was het zweten in de tenten van de Parade in Utrecht. De gezellige drukke barretjes, verschillende internationale keukens en voorstellingen weer genoeg keuze voor het cultureel geïnteresseerde publiek.

> Lees verder

Festival: Theaterfestival Boulevard

Theater

Van donderdag 1 tot en met zondag 11 augustus brengt Theaterfestival Boulevard ’s-Hertogenbosch een nieuwe ode aan de verwondering en de verdieping, aan kleuren en kansen, tijdens de negenentwintigste editie.

> Lees verder

Recensie: De Parade in Den Haag

Theater

ZUBB mocht een dagje op De Parade in Den Haag ronddwalen, de theatrale speeltuin van de Nederlandse cultuursnuivers en/of subsidieschuivers (zoals Ali B grapte). Een fantastisch wonderland vol ‘gekke’ ouders met kekke koters.

> Lees verder

De Parade 2012

Theater

De Parade 2012 reist weer door heel Nederland met een divers aanbod van voorstellingen en muzikale acts. Vier verschillende steden zullen weer worden gekleurd door een zelfvoorzienend cultureel dorp.

> Lees verder

Comedy line-up Lowlands

Theater

Het complete programma bevat de volgende cabaretiers: Wim Helsen, Daniël Arends, Dolf Jansen, Stefan Pop, Jeroen Leenders, Dara Faizi ,Sander Vanopzeeland, Ygor, Comedytrain, Jan Jaap van der Wal, Thijs van Domburg en nog veel meer..

> Lees verder