NT: Liefde is een Donut

Theater

Anniek Pheifer, Vincent Linthorst en Mark Rietman maken speciaal voor de Parade de voorstelling Liefde is een donut. Daarmee maakt het Nationale Toneel zijn debuut op het jubilerende theaterfestival, dat dit jaar 25 jaar bestaat.

> Lees verder

Lowlands Comedyprogramma bekend

Theater

In de Juliet-tent passen zo’n 1200 bezoekers en ’s avonds zie je hier de crème de la crème uit de comedy- en caberetwereld. Onze gastvrouw in deze tent is de Amsterdamse comédienne MC Soundos El Ahmadi, die het geheel vakkundig aan elkaar praat.

> Lees verder

Naast muziek ook theater op Breda Barst

Theater

Breda Barst is een muziekfestival, maar ook dit jaar is er weer gedacht aan leuke randprogrammering. Breda B’ARTS vormt het theaterprogramma van Breda Barst.

> Lees verder

Recensie: De Parade in Utrecht

Theater

Vorige week vrijdag was het zweten in de tenten van de Parade in Utrecht. De gezellige drukke barretjes, verschillende internationale keukens en voorstellingen weer genoeg keuze voor het cultureel geïnteresseerde publiek.

> Lees verder

Festival: Theaterfestival Boulevard

Theater

Van donderdag 1 tot en met zondag 11 augustus brengt Theaterfestival Boulevard ’s-Hertogenbosch een nieuwe ode aan de verwondering en de verdieping, aan kleuren en kansen, tijdens de negenentwintigste editie.

> Lees verder

Recensie: De Parade in Den Haag

Theater

ZUBB mocht een dagje op De Parade in Den Haag ronddwalen, de theatrale speeltuin van de Nederlandse cultuursnuivers en/of subsidieschuivers (zoals Ali B grapte). Een fantastisch wonderland vol ‘gekke’ ouders met kekke koters.

> Lees verder

De Parade 2012

Theater

De Parade 2012 reist weer door heel Nederland met een divers aanbod van voorstellingen en muzikale acts. Vier verschillende steden zullen weer worden gekleurd door een zelfvoorzienend cultureel dorp.

> Lees verder

Comedy line-up Lowlands

Theater

Het complete programma bevat de volgende cabaretiers: Wim Helsen, Daniël Arends, Dolf Jansen, Stefan Pop, Jeroen Leenders, Dara Faizi ,Sander Vanopzeeland, Ygor, Comedytrain, Jan Jaap van der Wal, Thijs van Domburg en nog veel meer..

> Lees verder

VARA Leids Cabaret Festival - Finalisten Tournee

Theater

Het VARA Leids Cabaret Festival vooraanstaand podium voor jong cabarettalent. De drie finalisten: Omar Ahaddaf, Pepijn Schoneveld en Arnout Van den Bossche spelen vanaf 3 maart a.s. in de finalisten tournee.

> Lees verder

Eerste Editie Vondelfestival

Theater

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart 2012 vindt de eerste editie van het Vondelfestival plaats, een nieuw theaterfestival op bijzondere locaties in en rondom het bekendste park van Amsterdam.

> Lees verder

Cabarestafette

Theater

Het welbekende Cabarestafette is een cabaretevenement waarin drie beginnende cabaretiers per avond mogen optreden. Dit seizoen met o.a. Daniël Arends, Dorine Wiersma, Ellen Dikker, Emilio Guzman, Pieter Derks, en Yora Rienstra.

> Lees verder

Griffioen & Zuidplein Cabaretfestival

Theater

Dit festival dat zich richt op het ontdekken van het aller-groenste cabarettalent zal op 3 en 4 februari weer losbarsten met de halve finales in Theater Zuidplein te Rotterdam. De finalisten zullen op 2 maart te zien zijn in Cultuurcentrum Griffioen in Amstelveen.

> Lees verder