DaWanda: Products with love

Stijl

Sinds kort heeft Nederland er weer een online marktplaats bij: DaWanda. En het bijzondere is dat ze alleen handgemaakte items verkopen. Handig voor de consument die uniek design zoekt en voor creatievelingen die zo hun producten kunnen verkopen.

> Lees verder

Ray-Ban Sunglasses

Stijl

Als het goed is hebben we nog een klein beetje zomer over de komende maand dus vandaar nog even de spot op de brillen van Ray Ban. Het zonnebrillenmerk heeft nu het Wayfarer frame, bekend uit de jaren ‘80, in een nieuw jasje gestoken.

> Lees verder

Michael Kors Watches

Stijl

Zeker niet alles wat Michael Kors aanraakt verandert in goud, maar in zijn laatste horlogecollectie zitten wel pracht exemplaren. Begin maar vast met sparen of het zoeken naar een rijke man of vrouw!

> Lees verder

Keecie: Tassen met persoonlijkheid

Stijl

Voor ieder moment heeft Keecie een passende tas; een grote shopper voor de boodschappen, kekke clutches om mee te gaan stappen en handige portemonnees. Naast functioneel zijn ze ook nog heel leuk, met vrolijke kleuren en blije prints.

> Lees verder

Gevonden op Marktplaats: betaalbare designmeubels

Stijl

Duurt de zoektocht naar dat ene leuke design meubel op Marktplaats jou ook iets te lang? Dan biedt de blog Gevonden op Marktplaats uitkomst! Op deze site vind je alle design juweeltjes die op Marktplaats te vinden zijn allemaal bij elkaar.

> Lees verder

SampleDistrict: Voor sneakerfreaks

Stijl

Ben je op zoek naar de ene sneakers waar nou net niet iedereen mee loopt? Bezoek dan de schoenen- en kledingwinkel SampleDistrict in Amsterdam. Zoals SampleDistrict zelf zegt; unieke modellen voor unieke prijzen.

> Lees verder

Interview: Bij Lotje

Stijl

Volgens eigenaresse Lotte Kronenburg is Bij Lotje, de nieuwe kleurrijke koffie- en ijssalon in het Zeeheldenkwartier in Den Haag, een sjieke Jamin met de gezelligheid van de Efteling. Een belevenis waar alle zintuigen worden geprikkeld!

> Lees verder

Interview: Sander Bonten van Guitar Chop Shop

Stijl

Sander Bonten, de gitaar hofleverancier maakt, verkoopt, bespeelt en houdt van zijn gitaren. De getatoeëerde all star uit het Haagse is inmiddels al een bekend gezicht geworden en is ook regelmatig te zien op het podium.

> Lees verder

Haagse HOOP in bange dagen

Stijl

HOOP is behalve een warenhuis voor designer kleding van opkomende merken, ook een galerie en ontmoetingsplek. De insteek is om beginnende ontwerpers en kunstenaars een letterlijke en spreekwoordelijke etalage voor hun werk te geven.

> Lees verder