De Singles - Week 37

Muziek

Begin de week met nieuwe muziek op ZUBB! Ook deze week hebben we weer onze best gedaan om een mooie selectie gemaken. Geniet van Ought, Wolf Alice, Bewilder, A$AP Rocky en nieuwe van De Jeugd van Tegenwoordig!

> Lees verder

De Singles - Week 36

Muziek

Het weekend ligt weer achter ons en de vakantie is nu echt voor iedereen voorbij. Je zou er haast depressief van worden. Gelukkig kwam er de afgelopen week weer veel mooie muziek uit. We zetten er zeven voor je op een rijtje.

> Lees verder

De Singles - Week 35

Muziek

Deze week hebben we in De Singles weer een mooi gevarieerd muzikaal menu voor jullie. Geniet van de elektronicapop van onder andere Lapsley, Jamie Woon en Seinabo Sey. Voor de gitaarliefhebbers hebben we Nothing But Thieves en Deerhunter in de aanbieding. Luister smakelijk!

> Lees verder

De Singles - Lowlandseditie

Muziek

Morgen opent Lowlands haar deuren weer. We zochten wat nieuwe (video) releases bij elkaar van artiesten die komend weekend op Lowlands staan. Luister naar werk van Tame Impala, Hot Chip, The Chemical Brothers, Balthazar, Rhodes, Låpsley en Dollkraut.

> Lees verder

De Singles - Week 34

Muziek

Het is weer maandag, dus we mogen jullie weer verblijden met vijf goednieuwe singles! Deze week veel hiphop en wat minder gitaren. Geniet van Earl Sweatshirt, Fresku, Leftfield, Stereophonics en Reverend & the Makers.

> Lees verder

De Singles - Week 33

Muziek

Ondanks dat het nog steeds komkommertijd is en het zonnetje lekker schijnt, blijft het nieuwe singles regenen. Er is nieuw werk van Damien Rice, EL VY, Florence + The Machine, Kendrick Lamar, Nevermen, Shura en Everything Everything.

> Lees verder

De Singles - Week 32

Muziek

Een bont muzikaal gezelschap dit keer in De Singles. De selectie van deze week gaat van soul naar house en van indie naar pop. Een ding staat voorop: het zijn allemaal juweeltjes. Geniet van nieuw werk van New Order, Kurt Vile, Harrison Brome, Christine and the Queens en Claptone.

> Lees verder

De Singles - Week 31

Muziek

Ook deze week was het weer gemakkelijk singles verzamelen, want ze vallen letterlijk met bosjes uit de releaseboom. Geniet deze week van nieuw werk van Foals, Pauw, Tame Impala, Protomartyr en Noel Gallagher’s High Flying Birds.

> Lees verder

De Singles - Week 30

Muziek

Komkommertijd? Niet in singles-land! Het regende nieuwe releases de afgelopen week. We verzamelde er een stuk of tien voor jullie. Met onder andere Joe Jackson, Public Enemy, M.I.A. en The Dears.

> Lees verder

De Singles - Week 29

Muziek

In de Singles van deze week veel nieuw materiaal van oude bekende uit deze rubriek. En zelfs oude bekende die weer andere oude bekende remixen. Zo doet Vuurwerk ‘het’ met Balthazar en Weval het met The Acid. Ook Jack Garratt, La Priest en Unknown Mortal Orchestra keren weer terug. Geniet ervan!

> Lees verder

De Singles - Week 28

Muziek

Een nieuwe week, een nieuwe ronde, nieuwe kansen en dus ook weer nieuwe singles in de Singles column op ZUBB! Luister naar nieuw werk van The Indien, Cheathas, Jacco Gardner, Beach House en Torres.

> Lees verder

De Singles - Week 27

Muziek

Het festivalseizoen is weer in volle gang en in deze editie van De Singles proberen we de perfecte soundtrack voor deze muzikale zomer te selecteren. We hebben nieuw werk van The Chemical Brothers, Julio Bashmore, Falco Benz, Kate Boy en Sevdaliza voor je. Geniet ervan!

> Lees verder