Festival trends 2015

Stijl

Het festival seizoen is gelukkig weer op volle gang. Wanneer je goed voorbereid naar de festivals van 2015 wilt gaan, overweeg dan zeker volgende handige gadgets mee te nemen.

> Lees verder

Verkoop iets persoonlijks

Stijl

Jonge ondernemers weten van aanpakken en zijn daarom ongetwijfeld zo gewild in deze maatschappij. Het lijkt wel alsof jonge initiatiefnemers bewust maar ongedwongen weten door te dringen tot het brein van de consument.

> Lees verder

Hoe sporty ben jij?

Stijl

Afhankelijk van je smaak zijn er 1000 en 1 trends waar jij gehoor aan kunt geven: bolhoedjes, blokhakken, denim, IT-bags, rainbow of de nonchi sporty look. Typisch genoeg duikt deze laatste trend elk seizoen weer op en is zogezegd getransformeerd tot absolute lifestyle.

> Lees verder

Happy New Outfit 2015!

Stijl

Stuk voor stuk maken we ons druk over onze kerstoutfit, maar moeten we ons tegenwoordig niet iets drukker maken over onze Nieuwjaarsoutfit? Uiteindelijk zijn er slechts een drietal basisregels waar je outfit aan hoeft te voldoen. Lees hier welke.

> Lees verder

Kerst met een jasje?

Stijl

Nog een aantal nachtjes slapen en dan mogen we eraan geloven: kerst! Voor sommige een periode om naar uit te kijken, terwijl andere toch sterk de rillingen krijgen zodra het woord kerst valt.

> Lees verder

Combineren is een Must

Stijl

Nu het eindelijk wat kouder wordt, zijn lagen over elkaar heen dragen meer dan een must! Toch komt het regelmatig voor dat de plank wordt misgeslagen omdat ‘iets’ ontbreekt aan het totale plaatje.

> Lees verder

Alexander Wang en H&M

Stijl

Alexander Wang, de eerste Amerikaanse ontwerper om met H&M in zee te gaan, heeft misschien wel z´n apotheose bereikt met z´n 2014 samenwerking met Hennes & Mauritz.

> Lees verder

5 Herfst Basics

Stijl

Het weer is omgeslagen en er opent zich een nieuw seizoen: De herfst. Een nieuw seizoen betekent een aantal kleine aanpassingen in onze garderobe. Cropped tops en pastelkleuren maken plaats voor 5 herfstachtige basics a la 2014.

> Lees verder

Jasje uit je Kastje

Stijl

De herfst komt eraan. Zomerse pakken maken plaats voor een ietwat warmere outfit. De nadruk ligt op tussenjasjes. Al lange tijd een begrip, nu eindelijk achterban in zowel mainstream als conceptstore.

> Lees verder

Onmisbare basics

Stijl

Zonder de juiste basics is een garderobe niet compleet. Jaar in, jaar uit maken deze items deel uit van een unieke collectie kledingstukken. Toch blijft het elk jaar een uitdaging om uit deze stapel basics een flitsende outfit te maken aan de hand van huidige trends.

> Lees verder

Vijftig jaar zonnebrillentrends

Stijl

De retro brillen zijn terug van weggeweest. Zo’n honderd jaar geleden werd de eerste zonnebril geïntroduceerd met als doel het beschermen van onze ogen tegen het felle zonlicht.

> Lees verder

Fotoreportage: Ilja Visser tijdens AFW

Stijl

Afgelopen week op de Amsterdam Fashion Week op vrijdag showde ontwerpster Ilja Visser haar nieuwe collectie met de naam Ready to fish by Ilja. Deze collectie voor Spring Summer 2015 is geïnspireerd door Kinetic Art.

> Lees verder