Bouke's Must-Z Movies (week 50)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies. Deze week met The Lunchbox, Saving Mr. Banks, Il Futuro, 69: liefde seks senior en The Hobbit: The Desolation of Smaug.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 49)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies. Deze week met Inside Llewyn Davis, Ne me Quitte pas, Tanta Agua en La Tendresse.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 48)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies. Deze week met Oldboy, Grand Central en Twenty Feet from Stardom.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 47)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies. Deze week met Like Father, Like Son, Omar en Captain Phillips.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 46)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies. Deze week met The Young and Prodigious T.S. Pivet, Blackbird en Child’s Pose.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 45)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies. Deze week met La Grande Bellezza, Blackfish en Het Diner.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 44)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies. Deze week met Elle s’en Va, Gabrielle en Thanks for Sharing.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 43)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies. Deze week met What Maisie Knew, Workers, Machete Kills en Love & Fungi.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 42)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 41)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies. Deze week met La Vie d’Adèle, Dummy Jim en Metallica: Through the Never.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 40)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies. Deze week met Gravity, Don Jon, Nieuwe Tieten, Michael Kohlhaas, Chez Nous en Rush.

> Lees verder

Bouke's Must-Z Movies (week 39)

Film & TV

Elke week zie je hier welke van de nieuwe films het waard zijn te gaan kijken. De aanraders worden geselecteerd op basis van reputatie, geruchten en al uitgegeven recensies. Deze week met Jimmy P., Greetings from Tim Buckley, De Nieuwe Wildernis, A Story of Children and Film en Mr. Morgan’s Last Love.

> Lees verder